Monday, December 14, 2009

Wedding & Cars

hai....
pnt btol arini..rs xnk g LI je besok...heheheeehhe
tp what 2 do,idop mst diteroskn...byk bende yg trjadi,tp aku xnk pikir sgt la...
baek aku citer bende yg aku wat arini...
nk start kn citer,aku g knduri kawen kwn aku kat melaka td...sgt meriah...
cemburu ble tgk die kat pelamin...haishh...ble la wak2 aku akan tbe??berangan2..xhbs2 aku ni...udah2..heheeehhhe
sesat gak ms nk cari umah die...tp lme2 smpai gak sbb ktrg tnye sorg brader yg dok kat tepi jln...
xsangka lak brader 2 kenal dgn pngantin...wah sgt femes kwn aku ni...hehehheeh
so mcm bese,ns mnyak mst diamati dgn lazatnye...ssh nk jumpe..nk kne tnggu org kawen,bru r dpt mkn..huhuhuh...
lps mkn je,pe lg,brgmbar r...persis sang artis kami brgambar..kalah pngantin...di mna shaja,pasti ade muke aku dan rakan2...hahahahhaa
so aku bg korg tgk ckit gambo2 yg aku snap ms g knduri 2..klu nk tgk lbh lg,tgk r kat fb aku k..:)
sila lihat di bwh..:
dh slesai ke mjlis kawen,ingt nk g maen boling..ajakn sorg member aku ni..katenye nk ajak lwn boling kat tmpt bru..murah jer...rm3 sa2 frame...
so dgn sng hati aku pown terima ajakannye..lg pown dh lme xmaen...gian gak..hehehehhe
smpai je ditmpt kjadian,tmpt trsebut pnuh dgn mnusia2 sbb ade tournament daa...so pe lg,ktrg xjd r maen..klu nk maen pown,kne after kol6..xleh r nk tnggu sbb nk gerak awal ke KL..sok kn keje...heeheeheh
dr boling kami ke road show..kbtulan ade lak kat area2 2..so singgah jap r...hehheeh..ala2 prtunjukan kereta 2...sgt meriah dan hebat2 kereta yg dipertontonkan...aku sgt teruja...
ble tgk kreta2 2,aku trpikir la,dorg bwk ke kreta 2 kat jln raye???sbb xkn snggup bwk kreta cantek kat jln raye..syg 2...klu aku r,baek wat pameran je kat muzium...dpt gak dwit..hahahah...nk taw knape aku xsnggup nk bwk??ha korg tgk kat bwh ni....sgt hebat dan cantek x???hehehhehehe:

18 comments:

  1. tak pa tak lama lagi kawen tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. xlme lg 2,agak2 ble ek...lmbt lg r ahmad...hehehehe

    ReplyDelete
  3. detektif:nk ke???amek la klu dpt..hahahahha

    ReplyDelete
  4. senggol senggolang cubit cubitang aku menyanyi engkau petik gitarrr..

    mls komen.nk nyanyi je.

    babai.

    ReplyDelete
  5. hurm, ade gambar beruang, tapi syg nya, bukan pipie.. T_____T

    ReplyDelete
  6. saba la yeyen oi...nnt kamo jumpe pp jgk..asal dh nk blk melaka ni,kamo slalu xde mud je ni??xnk bllk melaka ke??huhuhuh

    ReplyDelete
  7. haha, tula, asek xde mood. payah. haha..

    xnak balik melaka bole??

    ReplyDelete
  8. salam kenal dari saya andy dari indonesia,silahkan berkunjung ke blog saya

    ReplyDelete
  9. lama tak dengar cerita... bz ke?

    ReplyDelete
  10. yen:xboleh..kamo kne blk melaka n study..phm??huhuhu
    asepsulahari:salam prkenalan...:)
    wiraTLC:bz ckit la..stiap ari keje,xde rht lgsg...heheh:)

    ReplyDelete
  11. takkan bz 24 jam kot... lain le kalau dah kawin... sibuk sikit... tapi tak ape lah... saya sokong apa yang awk buat.. semoga awk bersemangat selalu... salam rindu..

    ReplyDelete
  12. after online very tired
    drink fruit juice relax your mind
    share it earn more
    http://www.e2station.co.nr
    new kitty cat mobile wall paper free download
    http://e2buy.18k.tw


    part time female promoter/marketing executive wanted
    email your resume : e2station@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. kereta kancil Pink Gambar ppuan TU selalu MENANG TAU BILA MASUK pERTANDINGAN
    mmg cntik ..
    yana Rajin PERGI kalu show Kereta mcm ni..
    tapi AREA BP,MUAR AJA

    ReplyDelete
  14. wiraTLC:sy msih ade la,cume xtaw nk update ape n kdg2 2 bz ckit,maybe klu dh hbd study,ok ckit kot..nway,tenkiu ye sbb mjd pengikut setia sy...hehheh
    yana:owh yeke,patot la yana taw ek,mmg cantek pown kete pink 2...sbb 2 yan tgkp pic die...huhuhuh

    ReplyDelete