Thursday, August 11, 2011

PiLiH KaWaN

Pilih kawan??OOoo stop it!!AKU BENCI ITU!! plz la,xyah ssh2 kn diri ko tok pilih2 kwn ni...klu ko nk kwn,ko kwn je la dgn smue org..jgn cari kwn tok kepentingan sndri..pehtu, xyah nk bajet cam ko je yg bagos...ko kenal org tu dlu,br ko bleh menilai..bkn maen serkap jarang je!!!selama 6 tahun aku belaja n merantau kat tmpt org, mmg dh macam2 org aku kenal..org yg mcm ni yg plg aku benci....klu ko xperlukan aku,ko buat bodo je..tp klu waktu ko perlukn aku,ayat ko xbleh blah,pijak semut pown xmati...dh la hentikan smue tu..aku taw aku jht..aku xbaek..tp klu aku xbaek knape aku ramai kwn??xtaw la smada kwn2 aku yg ramai tu perlukn aku tok kepentingan dorg je kn...Wallahualam....aku pown xpasti..tp klu aku la,aku kwn je dgn sape yg aku nk kwn,tp jgn smpai jdkn kwn tu tok kpentingan sndri..tu je...lg satu,jgn plak dh dpt kwn baru,lupe kwn lame...sudah la...klu xde yg lame,xde kn ade yg br la...!!!BENCI BENCI!!!

6 comments:

  1. yan, besela org camtu besepah dekat dunia ni..
    tp org camni mmg menyakitkan hati..jauhkan je diri dari dia...semakk.....

    ReplyDelete
  2. dear....mrh gle nmpaknye nieh.hehe..y?

    ReplyDelete
  3. tini:tu la,brlambak kn,g memane pown,mst jumpe...mencik la!!!heeh
    alia:tu la marah sgt klu bab2 camni,tp skrg dh cool dh..ehhehe

    ReplyDelete
  4. setuju!
    kau hot sgt kah smpai nak pilih bulu??
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xhot pown, poyo je lbh kn...heehhe

      Delete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete