Monday, June 8, 2009

YAN vs NORAZIAN....

hiii...its me....heheheheh sori sbb bru nk knalkn diri....nway nme aku korg leh panggil yan je r...nme betul dirahsiakan...bhya...walala....mak aku nme nyer cik Dah...abah aku lak, cik Mat...2 nme amaran je tau.....abah aku keje as taxi driver kat kwsn PJ...so klu ade spe2 nk pakai teksi,juz kol my abah k..heheheh...mak aku lak keje as sales assistant kat sa2 kedai yg tokey dier org cina...klu nk bli brg2 plastik,leh r g kdai tmpt mak aku keje 2...ahaks...wlupn mak n abah aku xblaja tinggi,tp aku bangga dgn mereka...mereka mampu mnyara aku adik bradik smpai abg n kakak2 aku brjaya mnjdi mnusia...i'm proud wif u mak n abah!!!cme aku je xjd lg sbb aku xhbs blja lg..sabo jap r...hehheheeh....aku ade 4 org adik bradik..ade sorg abg, 2 org kakak...kire aku nk last r...tp xmanje pn...sme je smua...uhuuhuhuh.....abg aku keje kat jasin melaka as a lecturer kat IKIM...sis aku yg 1st keje kat HKL as Staff Nurse...klu sakit,leh r jumpe die ek...ehhehehe...kakak aku yg 2nd ni lak keje kat butik Forever 21 kat One Utama (OU),Damansara...klu nk shoping ke,dier mmg pakar r bab2 2...korg leh refer r kat dier...aku pn kdg2 refer kat dier...walala...

Ktrg adik bradik mmg rapat...tp kdg2 mcm anjing ngan kucing gak...asyik gadoh jer...but normal r 2 kn...xkn nk dok diam jer,bosan r kn...so kdg2 nk bising2 gak...ahaks...br enjoy!!!!uuhuhuh.....smua ade prangai msg2.....sorg cam2,sorg camni...fening gak kdg2 nk layan kerenah adik bradik ni...tp best sbb 2 smua wat aku hepi ade sbuah kluarga yg bahagia....lg2 dpt mak n abah yg sporting gle...slalu gak ktrg kne marah sbb degil tp mak n abah xpnh putus mndidik n mnsihati kami...sbb 2 aku syg mereka2!!!!no body can't replace them!!!!ahaks....mcm org2 tua kate 2,wlu kt gado camne pn,xkn putus tali kekeluargaan 2 sbbnyer, kluarga ni di ibarat spt "air dicincang xkn putus"...btul x???hehehhehehe....

Aku rs 2 je kot citer pasal aku yg basic2...nk tau lg lanjut,korg kne alwiz bce blog aku...spya korg lbh kenal,sape 2 yan norazian...cewahhhh.....hahahhahaah....k lar, arigato ghozaimasta...yo kata!!!!ko ni chiwa!!!ehhehehheeh...walala

4 comments:

  1. haihai..selamat berkenalan..hahaha

    ReplyDelete
  2. ni bukan mma didie..tp hot mama didie...hahahhahha

    ReplyDelete